25e editie 

zondag 17 juli 2022

We gaan er dit jaar voor. Afgelopen jaar stond deze editie ingepland. Zoals we allen weten was het niet verantwoord om dit evenement te organiseren. Maar een bekend spreekwoord zegt: “Wat in het vat zit, verzuurt niet”.  Dus we gaan er dit jaar voor; Dorst op Stelten – editie 25.

Het is natuurlijk best bijzonder dat een evenement al zoveel jaren een succes in Dorst is. Inmiddels hebben familie generaties deelgenomen aan deze activiteit. En het leuke ervan is dat we er allemaal feestelijke herinneringen aan over houden. En om dit nog extra te stimuleren gaan er in de komende maanden de herinneringen nog een met u delen via onze Social Media kanalen; Facebook https://www.facebook.com/dorstopstelten en Instagram https://www.instagram.com/dorstopstelten/. Als u ons nog niet volgt is dit een goede reden om het te doen.

Editie 25

We hebben dit jaar bijzonder leuke spellen opgezocht. Behendigheid, kracht en snelheid worden op de proef gesteld. Welk team is in staat om het beste te presteren? We dagen inwoners van Dorst en Steenoven graag uit. Deze dag is natuurlijk weer onvergetelijk, voor u, voor ons maar ook voor het publiek. Samen met u maken we er een zeer gezellige dag van.

Deelnemen

Je team kan je aanmelden via onze website www.dorstopstelten.nl . Een team bestaat uit minimaal 6 personen. We hebben 2 categorieën; jeugd (schoolverlaters groep 8 tot 16 jaar) en senioren (vanaf 16 jaar). We vragen een geringe onkostenvergoeding per team, waarvoor we een heel gezellige dag aanbieden. Stel je team samen met je vrienden, buren of collega’s. Wacht niet te lang met inschrijven. We zien jullie graag op zondag 17 juli 2022.

Dorst op Stelten is mede mogelijk door onze sponsoren.