Junioren

Vuurdraakjes
Hollands Next Top Girls
Stichting Pim
De Naamloosjes
De Badeendjes
The Outsiders
The Bad Boys

Senioren

El Snorro
The Troublemakers
Bronstige Hertjes
De Hippe Kippen
Rue de la Soif
De Barbie’s

 

Beste teams,

Zondag 9 juli is het dan zover; Dorst op Stelten gaat van start. Dit jaar hebben totaal 13 teams ingeschreven (vorig jaar 10), verdeeld in 7 jeugdteams en 6 senioren teams.

Algemeen

Dorst op Stelten begint om 10.00 uur. Om tijdig te kunnen starten verzoeken we jullie met een compleet team uiterlijk om 9.15 uur aanwezig te zijn. Je kunt je melden bij Paul van Reen. Indien je het inschrijfgeld (à € 40 per team) nog niet hebt betaald, verzoeken we om het inschrijfgeld over te maken op rekeningnummer IBAN NL85RABO0112238777 t.n.v. Stichting Dorst op Stelten. Vermeld daarbij je teamnaam! Rond 9.30 uur zal een uitleg van de spellen worden gegeven aan alle teamcaptains, zorg dus dat je hierbij bent. Het programma ontvang je hierbij als bijlage en zal binnenkort op onze website worden gepubliceerd (www.dorstopstelten.nl).

Inzet Joker

Net als in de voorgaande jaren is het ook dit jaar weer mogelijk om een Joker in te zetten. De Joker verdubbelt de score van het behaalde resultaat voor dat spel. Let erop dat je de Joker op tijd inzet. Dit kan doen door dit aan de jury te melden vóór dat je het spel de 1e keer hebt gespeeld (dit geldt dus ook voor de krachtproef). Als je géén joker hebt ingezet, zullen wij de joker bij je slechtste resultaat inzetten.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de spellen van Dorst op Stelten is vrijwillig. Je kan de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade en/of persoonlijk letsel. Om die reden verzoeken we elk team voor aanvang van Dorst op Stelten (dus bij aanmelden; Paul van Reen) de toegevoegde lijst ondertekent in te leveren. Per deelnemer verwachten we een handtekening. Hiermee verklaart elke deelnemer dat de organisatie niet aansprakelijk wordt gesteld voor schade en/of persoonlijk letsel. Van deelnemers jonger dan 18 jaar verzoeken we aan  de ouders/verzorgers de verklaring te ondertekenen. De organisatie heeft er alles aan gedaan Dorst op Stelten veilig te maken, toch vragen we begrip voor ons verzoek.

Alcoholische drank

Op het speelterrein van Dorst op stelten is een bar geplaatst. Alcoholische drank wordt niet verkocht aan personen onder 18 jaar! Het is ook niet toegestaan om alcoholische drank aan iemand jonger dan 18 jaar door te geven.  We zullen hier streng op toezien. Zien we iemand onder 18 jaar met drank dan zullen we dit direct afnemen. Gemeente Oosterhout houdt hierop onaangekondigd streng toezicht. Overtreders krijgen direct een forse boete (> 1000 euro).

Alle deelnemers wijzen we op de risico’s van het gebruik van alcohol in combinatie met sport.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van Dorst op Stelten vindt op het plein plaats. Dit zal tussen 18.30 en 19 uur plaatsvinden. Deelnemers en bezoekers kunnen nog op het terrein drinken of een hapje te eten. Wij zorgen voor muziek op het plein.

Bij het opruimen van het speelterrein is hulp van deelnemers natuurlijk altijd van harte welkom!

Graag zien we jullie én jullie supporters op zondag 9 juli. En maak er een gezellige dag van.

Organisatie Dorst op Stelten.