Beste teams,

Zondag 18 augustus is het dan zover; Dorst op Stelten gaat van start. Dit jaar is het mogelijk om je in te schrijven via de website www.dorstopstelten.nl

Dorst op Stelten begint om 10.30 uur. Om tijdig te kunnen starten verzoeken we jullie met een compleet team uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn op het dorpsplein. Je kunt je melden bij Paul van Reen. Indien je het inschrijfgeld (à € 40 per team) nog niet hebt betaald, kan je dit aan hem afgeven. Rond 10 uur zal een uitleg van de spellen worden gegeven aan alle teamcaptains, zorg dus dat je hierbij bent. Voor alle teams is daarnaast een compleet programma boekje met uitleg van de spellen beschikbaar. Tot die tijd wordt je op de hoogte gehouden via deze website

Deelname
Op dit momend is aanmelden voor 2013 niet meer mogelijk.

Inzet Joker
Net als in de voorgaande jaren is het ook dit jaar weer mogelijk om een Joker in te zetten. De Joker verdubbelt de score van het behaalde resultaat voor dat spel. Let erop dat je de Joker op tijd inzet. Dit kan doen door dit aan de jury te melden vóór dat je het spel de 1e keer hebt gespeeld (dit geldt dus ook voor de krachtproef). Als je géén joker hebt ingezet, zullen wij de joker bij je slechtste resultaat inzetten.

Aansprakelijkheid
Deelname aan de spellen van Dorst op Stelten is vrijwillig. Je kan de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade en/of persoonlijk letsel. Om die reden verzoeken we elk team voor aanvang van Dorst op Stelten (dus bij aanmelden; Paul van Reen) de toegevoegde lijst ondertekent in te leveren. Per deelnemer verwachten we een handtekening. Hiermee verklaart elke deelnemer dat de organisatie niet aansprakelijk wordt gesteld voor schade en/of persoonlijk letsel. Van deelnemers jonger dan 18 jaar verzoeken we aan de ouders/verzorgers de verklaring te ondertekenen. De organisatie heeft er alles aan gedaan Dorst op Stelten veilig te maken, toch vragen we begrip voor ons verzoek.

Alcoholische drank
Op het speelterrein van Dorst op stelten is een bar geplaatst. Alcoholische drank wordt niet verkocht aan personen onder 16 jaar. We zullen hier streng op toezien. Alle deelnemers wijzen we op de risico’s van het gebruik van alcohol in combinatie met sport.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van Dorst op Stelten vindt rond 20.30 uur plaats bij Café & Zaal ’t Hart van Dorst”. Dit zal plaatsvinden nadat we alles hebben opgeruimd. Deelnemers en bezoekers hebben de gelegenheid zich om te kleden en een hapje te eten. Wij zorgen voor muziek op het plein en onze bar is tot ca. 18.00 uur open.
Bij het opruimen van het speelterrein is hulp van deelnemers natuurlijk altijd van harte welkom!

Graag zien we jullie én jullie supporters op zondag 18 augustus. En maak er een gezellige dag van.

Organisatie Dorst op Stelten.

 

Ingeschreven teams:

CV de Nacho’s (Senioren)

De Fakers (Jeugd)

De Bad Boys (Jeugd)

De All Stars (Jeugd)

De Voetbalvrouwen (Senioren)

De Hippe Kippen (Senioren)

De Barbie’s (Jeugd)

De Pimmers (Senioren)

De Pimkids (Jeugd)

De snelle komkommers (Senioren)

De Vreetweters (Senioren)