26e editie 

zondag 9 juli 2023

Op het moment van schrijven, is de organisatie weer druk bezig. We zetten ons ook dit jaar weer in, voor het sportiefste evenement van het jaar, de 26ste editie alweer.

Het is natuurlijk best bijzonder dat een evenement al zoveel jaren een succes in Dorst is. Inmiddels hebben familie generaties deelgenomen aan deze activiteit. En het leuke ervan is dat we er allemaal feestelijke herinneringen aan over houden. En om dit nog extra te stimuleren gaan er in de komende maanden de herinneringen nog een met u delen via onze Social Media kanalen; Facebook https://www.facebook.com/dorstopstelten en Instagram https://www.instagram.com/dorstopstelten/. Als u ons nog niet volgt is dit een goede reden om het te doen.

Editie 26

We hebben dit jaar bijzonder leuke spellen opgezocht. Behendigheid, kracht en snelheid worden op de proef gesteld. Welk team is in staat om het beste te presteren? We dagen inwoners van Dorst en Steenoven graag uit. Deze dag is natuurlijk weer onvergetelijk, voor u, voor ons maar ook voor het publiek. Samen met u maken we er een zeer gezellige dag van.

Deelnemen

Je kan je teams voor 1 juni 2023 aanmelden via onze website www.dorstopstelten.nl . Een team bestaat uit minimaal 6 personen. We hebben 2 categorieën; jeugd (schoolverlaters groep 8 tot 16 jaar) en senioren (vanaf 16 jaar). We vragen 40 euro per team, waarvoor we een heel gezellige dag aanbieden. Stel je team samen met je vrienden, buren of collega’s. Wacht niet te lang met inschrijven. We zien jullie graag op zondag 9 juli 2023.

Dorst op Stelten is mede mogelijk door onze sponsoren.